Legături pe Internet: Organizații/asociații științifice medicale
Societatea Română de Rinologie
Societatea Română de Rinologie - organizatie stiintifica este deschisa colegilor din specialitatea ORL dar si celor din specialitati conexe
Data adăugării: 08 octombrie 2019, 14:47 Vizite: 29
Societatea Națională de Medicina Familiei
Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) promovează interesele cu caracter profesional, științific, legislativ, juridic, și promovarea intereselor economice, pentru dezvoltarea unor raporturi instituționalizate cu autoritățile publice, cu alte organizații similare din țară și străinătate, cu societatea civilă, pentru realizarea de activități și inițiative care promovează dezvoltarea și afirmarea specialității de medicina familiei.
Data adăugării: 10 octombrie 2019, 14:08 Vizite: 24
Societatea Română de Hematologie
Societatea Română de Hematologie (SRH) - asociație științifică care își propune să promoveze practica și studiul hematologiei și să faciliteze contactul între persoanele interesate de acest domeniu medical.
Data adăugării: 10 octombrie 2019, 14:12 Vizite: 25
Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică
Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică (SROHP) - organizație înființată cu scopul de a contribui la îmbunătățirea performanței serviciilor de oncologie pediatrică.
Data adăugării: 10 octombrie 2019, 14:13 Vizite: 37
Asociația Română de Citometrie
Asociația Română de Citometrie - grupează persoanele interesate de problemele științifice, metodologice și tehnice legate de aspecte fundamentale, experimentale și aplicate ale citometriei din România.
Data adăugării: 10 octombrie 2019, 14:16 Vizite: 33
Societatea Română de Transplant Medular
Societatea Română de Transplant Medular - organizație profesionaI-științifică a medicilor implicați în activitatea de transplant medular, cu activitate clinică recunoscută.
Data adăugării: 10 octombrie 2019, 14:18 Vizite: 44
Asociația pentru Prevenirea și Controlul Infecțiilor
Asociația pentru Prevenirea și Controlul Infecțiilor (APCI) este o comunitate care crede în puterea prevenției și a muncii în echipă indiferent de domeniul de proveniență.
Data adăugării: 11 octombrie 2019, 08:52 Vizite: 25