28 iunie 2022

DECLARAȚIE DE ACCESIBILITATE (art. 6 alin. 1 din OUG nr. 112/2018)
DeclarațiiGENERAL
Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon Năsăud se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Spitalul a investit resurse semnificative pentru a se asigura că site-ul este mai ușor de utilizat și mai accesibil persoanelor cu handicap, având convingerea că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență.

ACCESIBILITATE PE WWW.SPITALNASAUD.RO
Site-ul pune la dispoziție meniul pentru accesibilitatea site-ului situat în partea dreaptă-centru. Software-ul permite site-ului să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul privind accesibilitatea conținutului web (WCAG 2.0).

ACTIVAREA MENIULUI DE ACCESIBILITATE
Meniul de accesibilitate poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în partea dreaptă-centru al fiecărei paginii care permite colorarea textelor interfeței acestuia în funcție de culoarea aleasă.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE
Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon Năsăud continuă eforturile de a îmbunătăți în mod constant accesibilitatea și serviciile site-ului, crezând că este obligația noastră morală colectivă de a permite o utilizare perfectă, accesibilă și neîngrădită și pentru persoanele cu dizabilități.
În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul pe www.spitalnasaud.ro să respecte pe deplin cerințele de accesibilitate, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate; în acest sens vă rugăm să ne contactați pentru a implementa soluția tehnică cea mai potrivită.

PENTRU UTILIZATORI
Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe www.spitalnasaud.ro sau aveți nevoie de asistență în orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta cu plăcere.

CONTACTEAZĂ-NE
Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați.


Notă: Procedura de asigurare a punerii în aplicare este pusă la dispoziție de Agenția pentru Agenda Digitală a României (A.A.D.R.), organismul de monitorizare (art. 6 alin. 4 lit. c) rap. la art. 8 alin. 4 din OUG nr. 112/2018).